Ängens fritids

Hej och välkomna tillbaka till en ny, härlig och spännande termin tillsammans med oss!

Nytt för detta läsår är dels våra lokaler samt de nya pedagogerna Joakim och Annelie som kommer arbeta på Ängen samt Anita (lärare för klass 1A). Till detta arbetar även Niklas och Mai i ettornas arbetslag. Under tisdagar och och torsdagar kommer även Ann-Katrin respektive Örn arbeta med oss under eftermiddagarna.

Vi både öppnar och stänger i hus 117, Eken. Vi öppnar kl 06.30 och stänger kl 18.00

Det är viktigt att ni håller de tider ni angett då ni har behov av barnomsorg. Vi beräknar vår bemanning utifrån de tider ni föräldrar lämnat in och därför har vi just nu mindre bemanning innan kl 8.00 samt efter kl 16.00. Finns behov av mer barnomsorg så är det bara att meddela oss. Ta kontakt med Niklas eller Mai.

Vi äter mellanmål i matsalen mellan kl 14.00-14.30. En personal kommer att pricka av eleverna vid cykelbanan. Då kan vi även se till att passagen tillbaka blir trygg.

Vi är alltid ute fram till mellanmålet så tänk på att ha med kläder efter väder.

Vid utflykter kan ni nå oss på mobilen: 076-129 16 52 / 08-508 21 708

Att tänka på:

Vi vill att alla tänker till lite extra när det gäller streckning och kryssning. Det är föräldrarnas ansvar att detta sker. Detta för allas trevnad och säkerhet. Tack!

Vi vill att eleverna har ombyte med sig samt kläder som klarar årstidens väder.
Leksaker får man inte ha med sig om det inte är en speciell leksaksdag. Detta ska planeras tillsammans med eleverna. Ett kramdjur är givetvis okej.

Händer på fritids Ängen under vecka 8:

Hemmadag på gården.

Fri lek efter friluftsdagen. Semmelfika från 15.00 till16.30

Sagostund med Christian efter mellanmålet

Utflykt till parken med mellanmål. Tillbaka senast 16.00

Värdegrundsdag tillsammans med övriga avdelningar. Vi befinner oss på skolan

Om det blir snö, tänk på hjälmkrav vid backåkning.