Föräldravandring

Philippe: 076-12 28 004
Kent: 076-12 21 305 Fältare

Rutiner för föräldravandringen vid Johan Skytteskolan vt 2017

I februari - mars, när det börjar ljusna igen, drar föräldravandringarna åter igång. Vuxna som rör sig utomhus om kvällarna, där ungdomar samlas, fyller en viktig uppgift.

Skolan hänvisar till: Föräldravandring i Ãlvsjö och länken dit är https://www.facebook.com/groups/457506820938518/?fref=ts

Vandringarna startar vecka 16 och först ut är klass 9A och 7A

Vecka 17 går alla 9:or på valborg (söndag). Alla 8:or går på balkvällen fredag 2/6.

Se schema för föräldravandring:

Vandringskvällar är fredag och lördag . På vårarna vandrar föräldrar även på Valborgsmässoafton, balkväll och skolavslutning.

Föräldrarådsrepresentanter/ klassföräldrar är ansvariga för fördelning av vandringstider i respektive klass. Två klasser delar på samma vecka.  Vissa helger delar fler klasser på ansvaret.

Det finns jackor och fleecetröjor med logga för ”Nattvandrare i Sverige – Riksnätverket”. Jackförrådet är inrymt i gaveln på en vit-grön bod på JS f-5 /fd Ekängens/ skolgård på Svartlösavägen. Ett kodlås har monterats på jackförrådet så det är inget problem med nyckelöverlämning.

Nystart för vandringarna sker vid vårens första föräldraråd