Klubben

Klubben är en öppen fritidsverksamhet för elever i årskurs 4, 5 och 6. För närvarande är det ca 70 elever inskrivna.

Fritidsklubben är ett komplement till skolan och ska bidra till barnens allsidiga utveckling och lärande. På Klubben får eleverna vara med och utforma de aktiviteter som erbjuds utifrån sina önskemål och intressen.

Eleverna har möjlighet att vara ute på skolgården och på fotbollsplanen eller multiplanen.

Inomhus håller vi till i Rastens lokaler, i ljushallen och när vi bakar i hemkunskapen. Du kan där  läsa, pyssla, bygga med lego och kaplastavar, måla och rita, spela pingis i Ljushallen, spela spel, gå ut och leka, lyssna på musik etc.

Du bestämmer själv om du vill gå med på de olika aktiviteterna (förutom utflykt dit alla går).
Vi erbjuder detta men det är alltid en personal kvar på Klubben.

Vi som jobbar på Klubben heter Rose-Marie och Susanne

Information från Klubben:
Rose-Marie och Susanne hälsar eleverna välkomna på nya aktiviteter efter skoltid. Om man inte redan är anmäld är man varmt välkommen att göra det.

På fredagar 13.00-16.00 flyttar till fritidshemmet Skyttarna (åk 3)

Klubbens telefonnummer: 508 217 05

Vi stänger Klubben kl. 17.00 måndag-torsdag och kl.16.00 på fredagar.

På lov har vi öppet 9-17 (fredagar 9-16).

Vi äter mellis kl. 15.10 varje dag i matsalen.

Man kryssar sig på våra listor i hallen om man kommer att vara kvar på mellis eller inte.

Under lov får eleverna även lunch.

Klubbens veckoplanering VT 2015

mån:   Idrott och lek i gy-salen kl. 15.30-16.30 med Nathalie
    Läxhjälp kl. 15.00-16.00 i bildsalen
tis:   Datasalen kl. 15.30-16.30

ons:   Utedag/Utflyktsdag jämna veckor (se schema på Klubben vart utflykten går). Vi går kl. 14.35 och är tillbaka 16.45.
Fria aktiviteter eller bakning ojämna veckor 15.00-16.50

tors:   Pyssel där vi erbjuder en styrd pysselaktivitet
    Läxhjälp kl. 13.40-15.00 vid femmornas klassrum
    Läxläsning kl. 14.30-15.30
fre:   PysVi är på Skyttarna (fritids för år 3) i paviljongen. Där kommer vi att vara terminen ut varje fredag!
Personal: Rosie, Susanne, Marco och Ofelia.
    Klubben stänger kl. 16.00

Mellis från kl. 14.50 alla dagar

Terminsavgift för deltagande i fritidsklubb är 350 kronor. Avgiften faktureras i mitten av terminen. Till det kommer en kostnad för mellanmål på 200 kr per månad. Mellanmålskostnaden faktureras varje månad.

Vid fakturafrågor ring Lovisa Amnell tel: 08-508 21 873.

Har ni synpunkter eller undrar över något går det bra att mejla till biträdande rektor Ewa Marklund: ewa.marklund@​stockholm.se