Biblioteket på Johan Skytteskolan

Biblioteket F-6 kvällsöppet för vårdnadshavare och elever

Välkommen att besöka biblioteket F-6 tillsammans med ditt barn. Passa på att fråga bibliotekarien, eller varför inte andra besökare om boktips. Slå er ner och läs tillsammans, högt eller var för sig.

Torsdagar 16.30-17.30 (Ej öppet under lov)

Skoltidningen

Här kan du ta del av Johan Skytteskolans skoltidning för F-6 SkytteNytt. Skoltidningen kommer att ges ut två gånger per termin.  Läs första numret

Lånedatorer för skolarbete

I medioteket finns datorer för utlåning. Här kan eleverna enskilt eller i grupp söka fakta på nätet och göra sina presentationer i textform eller som PowerPoint.

Hjälp med anpassade läromedel

Vår IT-pedagog hjälper gärna till med nedladdningar av e-böcker och annat digitalt material för elever som använder bärbara datorer för sitt skolarbete. Utlånade datorer, hörlurar och anslutning för laddning registreras också med hjälp av lånekortet eller elevens privata lånekod.

Studiecenter

I Studiecentret får eleverna arbeta med skolarbete eller läxor under ledning av lärare och/eller annan skolpersonal.

Årskurs 7-9 Studiecenter läsår 2019/2020

Tisdagar 15:00-16:30 i biblioteket på Johan Skytteskolan, Västerängsvägen 21.

Ingress:
Biblioteket på Johan Skytteskolan