Ny elev på Johan Skytteskolan

Nedan följer praktisk information för dig som är ny elev på Johan Skytteskolan vid terminsstart.
För att du som vårdnadshavare lättare ska hitta svar på dina frågor inför ditt barns start på Johan Skytteskolan har vi samlat informationen på denna sida.
Under fliken Elever/vårdnadshavare hittar du den mesta informationen.

Som vårdnadshavare och elev på Johan Skytteskolan kommer du att ha tillgång till Skolplattformen. Skolplattformen är en gemensam digital plattform för Stockholm stads förskolor och skolor. I skolplattformen får du information om ditt barns skolgång direkt i din mobiltelefon, dator eller surfplatta.

Alla elever på Johan Skytteskolan är olycksfallsförsäkrade dygnet runt och även under lov via S:t Eriks Försäkring. Mer information om försäkringen hittar du här.

Har du frågor eller funderingar gällande skolskjuts finner du all information under fliken Skolskjuts

Om ditt barn börjar på Johan Skytteskolan och är i behov av specialkost behöver ni följa anvinsingarna som finns på sidan om Specialkost. Blanketten om specialkost lämnas in skolans kökschef Lina Bianchi tillsammans med läkarintyg.

Nya elever till läsårsstart 19/20

Förskoleklass

Årskurs 7

Upprop sker måndagen den 19/8 mellan kl. 9:30-13:00
Information kommer att finnas i entrén vilket klassrum klassen träffas i.

Övriga årskurser

Upprop sker tillsammans med befintlig klass. Mer information om tid och plats delges av blivande klasslärare/mentor innan skolstart.