Vi önskar er alla en skön julledighet och ett Gott Nytt År!

Det är spännande att börja ett nytt läsår. Det är härligt att gå på jullov och det är förväntansfullt att se fram mot en ny termin, vårterminen 2017. Ett stort tack till alla elever, föräldrar och all personal som gjort skolan till en välkommande, utmanande, givande och lärorik miljö för våra elever under höstterminen. Vi i skolledningen återkommer i januari med ny information om organisationen för läsåret 2017/2018 eftersom att vi kommer att behöva bereda plats för en ny skolbyggnad för låg- och mellanstadiet som ska stå färdig 2019.

En förändring som elever, föräldrar och personal kommer att notera är att vi från och med måndagen den 9/1 har en ny biträdande rektor på plats som heter Anna Dahlqvist Schiller. Anna kommer att ansvara för förskoleklass och fritids/klubben och i samverkan med biträdande rektor Ewa Marklund leda arbetet i vardagen för åk F-6.

Jag är en del av en stolt skolledning och från skolledningens sida vill jag tacka er föräldrar för ett fint samarbete under terminen och samtidigt önska Er alla en skön julledighet. Vi ses och hörs i januari igen! Observera att vi har studiedag måndagen den 9/1 men att fritids är öppet och att tisdagen den 10/1 blir första ordinarie skoldag.

Vi önskar er alla en skön julledighet och ett Gott Nytt År!

Stig Gisslen, rektor