Skolplattformen är här

Skolplattformen är en gemensam digital plattform för Stockholm stads förskolor och skolor. I skolplattformen får du information om ditt barns skolgång direkt i din mobiltelefon, dator eller surfplatta.

Inloggningsproblem

En del vårdnadshavare har tyvärr upplevt inloggningsproblem till Skolplattformen. I dokumentet nedan finns en presentation av olika lösningar som förhoppningsvis kan råda bot på eventuella inloggningsproblem.

Kontakta supporten om ingen av de föreslagna lösningarna hjälper. Kontaktuppgifter till support för vårdnadshavare:

Telefonnummer 08-508 11 552

E-post e-support@stockholm.se

Hur loggar jag in?

Skolplattformen kan användas med både surfplattor, smarta mobiltelefoner och datorer. Du loggar in på startsidan via skolplattformen.stockholm.se/vardnadshavare.

För att stadens högt ställda säkerhetskrav ska uppfyllas kommer du som vårdnadshavare att logga in med hjälp av e-legitimation (t ex BankID).

På följande länk kan du läsa mer om hur du skaffar BankID: https://support.bankid.com/sv/bestalla-bankid/bestalla-mobilt-bankid

Vad innehåller skolplattformen?

Skolplattformen innehåller information om ditt barns skolgång. Mängden information kommer att fyllas på successivt. Skolplattformen ersätter från höstterminen Skolwebben och mycket av den information som vi har publicerat här på Johan Skytteskolans webbplats under fliken elever/vårdnadshavare kommer att flytta till Skolplattformen.

På skolplattformens startsida publicerar skolan nyheter om saker som händer på skolan. Via startsidan kan du även anmäla ditt barns frånvaro direkt i skolplattformen och se ditt barns schema.

Ditt barn har också tillgång till skolplattformen, med möjlighet att ta del av information rörande sin skolgång. Över tid kommer ditt barn även att få tillgång till nya digitala verktyg i skolplattformen, till exempel för att lämna in skoluppgifter.

Skolplattformen kommer att utvecklas kontinuerligt och mer funktionalitet tillkommer efterhand.

Var hittar jag mer information?

Du kan läsa mer på stockholm.se/skolplattformen.

Se en kort introduktionsfilm till skolplattformen

snabbguide_till_skolplattformen.pdf

information_om_skolplattformen_for_vardnadshavare.pdf

Det finns en support som du kan kontakta vid tekniska problem:

Telefonnummer: 08-508 11 552
E-postadress: e-support@stockholm.se.